God lördag på er!

Då var det lördag igen då, en underbar sådan som startade kvart över åtta med att Hugo vaknade. (Därmed missade jag träningen imorse eftersom jag trodde att han skulle vakna innan... men jag är glad för det, hade ändå inte åkt eftersom jag har ont i halsen...).

Vi började med en mysfrukost hela lilla familjen. Känns som det var evigheter sedan. Nu är det ju i och för sig så att som alla vet så sitter man kanske inte och njuuuuter av sin frukost med en 1-åring vid bordet... Men han spelade pajas som vanligt vilket resulterar i många skratt. Sedan begav vi oss till Moas handbollsträning där vi "rastade" Hugo och jag gick för att storhandla. Skönt att få gå i lugn och ro och prata med alla trevliga människor.

Nu skjutsar Mr Right lilleman till hans underbara gudmor tillika faster där han ska sova i natt. Jag ska strax bege mig till mamma och pappa där Moa ska tillbringa ett dygn (i tryggt förvar... ha ha!). Vi skulle träffat lite kompisar på en parmiddag, men tyvärr blev värdarna magsjuka... Så trist. Först tänkte vi skita i att hitta på något, men för 17, nu har vi ju barnvakt så det ska vi göra. Blir ev middag och mysig hotellövernattning i huvudstaden eller middag i stan med underbara vänner. Så det ser ut att bli en underbar lördag.

Vi har hunnit med ytterliggare en jakt på stan för bra utekläder till Hugo. Hittar inte det jag vill ha. Jag vill ha fleecefodrade regnkläder, men hittar inte... Tips!?

Fleecefodrat regnställ

Men hittade just på nätet, kanske det helt enkelt att börja inse att närshopping is da shit... För jag orkar bara int trava gata upp och gata ner utan att hitta det jag är på jakt efter...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0