Shoppinglusten är stillad

Oj oj oj vad många orsaker det finns till att inte plugga... Men jag HAR faktiskt pluggat och justnu känns det som att ju mer jag läser ju mer rörigt blir det, vilket brukar vara ett gott tecken för min del... Hoppas...

Tog en paus, på en timma, men istället för att äta den tänkta omeletten blev det lite nätshopping:-). Inte mig emot. Nu väntas det lite paket hem. HM har kommit, men nu väntar jag spänt på ett paket från Nelly.com och La Redoute.se . Har hittat sjukt fina saker till mig och barnen!!! Lite presenter som blir bra också. Och jag BEHÖVER faktiskt en hel del nya kläder som skjortor till jobbet och tunkor och koftor och det är ju bara såååå kul att shoppa vår- och sommarkläder.

Hugo blev nog trött av vår storstädning (även det roligare än att plugga...) så han har sovit över tre timmar nu. Se där, redan mer än 2 timmar plugg... men såg att han just nu stod och dansade till radiomusiken i sängen... Min lilla tuss är bra rolig.

Nu blir det en promenad i blåsten. Inte bra för min rdan värkande kropp. Detta väder tar kål på mig. Jag har så jxxxa ont så det är inte sant. Känns just nu som kroppen ska explodera. Men va fasen, jag lever, det finns det andra som inte gör, så jag ska inte klaga. Ser i alla fall fram emot promenaden i vuxet sällskap!!! Sedan blir det middagsbestyr och sista pluggandet så räkna inte med någon uppdatering nu.

Ångest över tentan... JA, det har jag. Sjukt nervös. Nio imorgon ska jag försöka skriva så bra jag kan.

Ha en underbar dag så länge!!!

Kommentarer
Postat av: Ullis

LYCKA TILL IMORGON!!!

Kram Kram

2011-03-25 @ 14:54:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0