Askomolnet stör mig

Jaha, om det undgått någon så är det ju nu lite aska i luften igen, precis som förra året. Inte till min förtjusning direkt eftrsom vi beger oss söder ut på lördag, det är tänkt så i alla fall. Och det ska bli så härligt! En underbar vecka med min underbara lilla familj och bara njuta av underbar värme och underbar mat och såklart bada i det underbara vattnet... Hur underbart låter inte det!? Ha ha!

Försökt hinna med det som ska ordnas innan, pass till Moa (där hon skrek sig igenom kortet och ser därför inte klok ut, undra om hon kommer vara nöjd med det när hon är 10....), handlat allt som behövs för Hugo inför resan, solkrämer fixade, pysssel och skit att ha på planet, ja allt sådant som ska ordnas innan. Apoteket skulle behöva en liten påhälsning av mig sedan är det mesta klart.

Blue Village – Seven Seas Side - Bild 1

Här kommer vi säkerligen spendera ett antal timmar nästa vecka!

Blue Village – Seven Seas Side - Bild 5

Perfekt att avnjuta ett glas vin här...
Blue Village – Seven Seas Side - Bild 30

Och såklart mycket bus i alla vattenrutschkanor och tillsammans med Bamse och hans vänner kommer vi nog trivas...

Det roliga är att hade jag åkt ensam med min Mr Right så hade jag aldrig i min vildaste fantasi tillbringat veckan på ett sådant här hotellkomplex. Ett litet, mysigt hotell med närhet till stad och strand hade varit det optimala, lite mer charm skadar ju inte. Men nu blir det så här, och är barnen nöjda så är vi nöjda och vi kommer garanterat inte få för lite aktiviteter eller för lite mat!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0