Så sjukt trött

Varit vaken i så där ett och ett halvt dygn nu. Känns alldeles alldeles underbart. Eller inte... Värken har naglat sig fast ordentligt och Hugo hqar sovit uruselt på nätterna sedan i torsdags. han vaknar vid två och ligger och stökar och bökar fram till fyra fem. Inte så att jag behöver ta upp honom, men det verkar som att han har väldigt mycket att berätta just under de timmarna på dygnet... Kanske är det så att det är för mycket för honom att sova typ fyra timmar på dagen, men jag lovar, det är sjukt skönt att han gör det så här i slutet av terminen och med alla tentor. Så nu orkar jag inte rucka på det... Eller så är det helt enkelt tänderna, för vissa nätter har jag suttit med honom i knät och det verkar som att han sover men oroligt och han vill inte ha nappen som vanligt heller. Eller kanske helt enkelt en kombination!?

Ögonen går typ i kors, men vågar inte lägga mig ner, rädslan att värken griper tag i mig på dagen är ångestfylld. På natten är jag i vanligtvis ensam vaken, men på dagen finns det hundra miljoner andra saker som behöver mina krafter. Inte lätt att hålla koll på alla termer i boken just nu, men tror ärligt att jag har koll i alla fall, vilket är bra.

Tentan som lades ut igår tror jag att jag är klar med. Härligt. Ska ta och läsa igenom den om ett tag och se så att allt flyter, men annars har jag nog inte så mycket mer att tillägga i ämnet socialpolitik just nu. Trodde verkligen inte att jag skulle gilla det, såg det mest som ett nödvändigt ont att läsa den delkursen, men vet ni, det är riktigt intressant och min förståelse för varför samhället ser ut som det gör har ökat enormt. Dock kan jag inte sticka under stol med att jag nästan ser fram mot psykologitentamen nästa vecka. Det är i alla fall till och med roligt innan...

Gud så nördigt det låter. Kanske har jag gått och blivit en sådan där pluggtönt på senare dar!? En stereotyp som man suckade åt på gymnasiet... That´s me! Men bara så ni vet så gör jag en massa annat också, jag är inte bara mamma, jag leker, lagar mat, tränar, jobbar, pysslar, fixar i trädgården, umgås med mina vänner och dricker alldeles för mycket kaffe och på tok för många bullar med.... Plugget är liksom bara en bisyssla just nu.

Igår blev det lite lättare träning för att motverka syran i kroppen sedan i söndags, lite crosstrainer och styrka (mycket välbehövligt eftersom jag myglar alldeles för mycket med det). Så idag kan jag känna lite lite träningsvärk, men det gillar jag. Ikväll blir det en lugn kväll utan träning. Tänkte se om jag och min underbara Moa kan hitta på något, om bara att stänga dörren om oss på hennes rum och leka eller pyssla lite.

Nä, nu blir det till att granska tentan, skule vara en befrielse om jag skickade in den redan idag...

Ha en bra dag!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0