Vetefasen

Det har inte riktigt fungerat med uppdatering här senaste dagarna (har i och för sig inte försökt sedan i söndags, men då hade jag skrivit ett låångt inlägg som bara försvann... tack tack). 

Tack kära vänner för den bästa lördagen på läääänge! Det var så fruktansvärt kul med allt gott vin och den goda maten, och för att inte tala om det trevliga sällskapet! Min kvot för att gå ut och festa är nu stillad ett bra tag framöver och det är en underbar känsla att känna att efter att jag jobbat på lördag så ska jag HEM och MYSA med min underbara familj. Hade grymt kul ute och mina små lurviga fick sig ett bra pass genom att gå den "lilla" biten hem... Eller hur var det nu med de där 10 minuterna.... En aaaaaning längre tid va!?

Söndagen spenderades i solen och med att rensa maskrosor, nu är de borta, jehooo! Och såklart med ett r daträningspass, syra, inte att rekommendera sådär dagen efter.

Igår var en riktig pluggdag, Hugo sov i över tre timmar som konstant ägnades åt att läsa Psykologi och utvecklingslära. Fixade en liten pool som uppskattades av både äldsta och yngsta. Bild kommer. Kvällen avslutades med ett lätt löppass, dock långt, för att få bort syran. Och till sist ännu mera plugg.

Varför så mycket plugg? Jo, tre sista tentorna för denna termin ligger framför mig från och med måndag. En i veckan. Sista tentan får jag göra utomlands. Så det känns ganska skönt om man är förberedd... Tänk, en termin snart avslutad med 175% studerande samtidigt som jag är mammaledig och tillsammans med Hugo typ 24 timmar om dygnet. Trodde aldrig jag skulle palla det, ok, inte slut än, men nu ger jag inte upp i alla fall. Lite stolt över mig själv....

Solen strålar även idag, Hugo sover och jag och Moa leker på altanen i solen. När den lilla filuren vaknar ska vi åka hem till min och världens bästa mamma. Jag har längtat efter mina päron, över en vecka sedan jag träffade dem. Kul.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0