Det bor ett vilddjur hos oss...

Ja det är sant, för ett par veckor sedan flyttade det in ett vilddjur här. Den söta tama lilla varelsen som vi är vana i har nu upptäckt att det går att testa sina föräldrar till bristningsgränsen. Och det gäller ALLT. Det bor en stor stor tonåring i den lilla lilla kroppen som nu har upptäckt att det finns en massa saker som måste provas för att se om det är ok eller inte. Ur den söta lilla munnen som inte skrikit kommer det nu ord som vi inte använder här hemma i en decibel som får taket att lyfta. Skolan, den stora vida världen, och en vilja och försök till att skapa sig en egen identitet påverkar denna lilla människa på många sätt just nu. Tänk att till och med en sväng åt vänster kan bli så fel, liksom om man råkar fråga en sak två gånger, då är det kört...

Mitt i utvecklingen på väg att bli stor står fortfarande vår söta lilla flicka som vi älskar så mycket och vet inte riktigt hur man ska bete sig för att få sin vilja igenom men samtidigt få de underbara kramarna av mamma och pappa när man själv vill. Vi finns här för vår lilla skatt, på alla tänkbara sätt, genom att ge den kärlek som då och då behöver tankas.

Att vara förälder är ett livslångt arbete och jag är så tacksam för att mina föräldrar alltid funnits där, alltid kunnat handskas på rätt sätt. Jag hoppas att jag bär med mig de verktyg som ni gett mig och att jag kan förmedla dem vidare.
Tack för att ni alltid gjort det rätta och för att ni gett oss trygghet då vi som mest behövt det.

Ni är mina förebilder och att vet aat tni alltid ger kloka och goda råd är det bästa som finns!




Kommentarer
Postat av: Anonym

Det är inte tonårshormoner. De är vanliga trotsåldershormoner :) Lagom vid 6-8 års åldern kommer dessa, ibland tidigare.

2011-11-16 @ 15:10:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0