Taktik

Sitter med ännu en tenta... LIte kul, men mycket ansträngande. Har hittat en teknik som jag tror funkar ganska bra. Jag gör en fråga, tar en paus och gör en till osv... Låter som ett bra koncept. MEN ska kanske säga att en fråga tar cirka fyra timmar... Har hållt på en vecka snart och nu är det två frågor kvar. Alltså kan det sammanfattas som att frågorna är stora och komplexa, kräver mycket tankar och en förmåga att komprimera texten... Känns dock som jag sparat den svåraste frågan till sist... Hade jag varit smart hade jag börjat med den, men ville få igång lite flow, fast det ebbar liksom ut eftersom frågorna tar så lång tid...

B-uppsatsens första jutkast är inskickat, vilket känns skönt. Känns grymt bra att få skicka in det och få kommentarer och synpunkter så att man vet om man är på rätt spår eller inte.

Väntar på svar från förra psykologitentan. Den var stor den med, men inte lika svår som denna. Kan vara bra att ha den bedömningen innan man lämnar in denna..

Mycket pluggtjat nu, men då ska ni bara se hur soffan ser ut just nu. Tror att det är ca 15 böcker ÖÖÖVVVEEERRRAALLLLLT. Uppslagna kors och tvärs och mitt i detta lilla jag med datorn i knät.

Shouuuuuuuuuuuuuuuuuooooooot!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0