Swisch...

... så var helgen förbi känns det som. Hade en urmysig fredag med bus och lek, träning och soft i soffan efter tentan, som gick galant!!!

Lördagen började med att jag och Moa begav oss till badhuset, hmmm inte så vanligt... Eller!? Körde ett skönt pass med lite max från pall, fjäril. Men min kropp svarar inte riktigt så som jag vill. Synd, vill simma 100 fjäril fort idag, men tror att jag får hoppa över tävlingen eftersom det gör för ont. Grrr.
Hur som helst så simmade vi längd efter längd, lämnade barnen hos deras underbara faster med familj och sedan drog jag och Mr Right iväg på lite shopping inför gårkvällens kalas.

Oj, vad kul jaghade igår. God mat, bra musik och underbart roliga människor. Så roligt att bara få njuta tillsammans med alla udnerbara vänner. Kom i säng vid fem imorse cirka. Så kan ju vara därför som man är liiiite seg!? Dock har jag städat och fejat, huset skiner och luktar gott. Renbäddat i sängen gör att jag riktigt längtar till att få krypa ner där ikväll. Men än är det några timmar kvar tills dess. Simtävling för Moa och alla andra små som ska pysslas om sedan blir det soffhäng till BigBrother... Ha ha, värdelöst program, men så jäkla bra att analysera ur ett psykologiskt perspektiv.

Efter denna helg har jag nu samlat energi för att vara redoo att ta tag i nästa veckas studier. Gahhh! Nu kör vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0