Juni, elleeeer?

En riktigt gråmulen dag med regnet som öser ner. Så här ska väl ändå inte en söndag i juni vara!? Så tråkigt. Hade tänkt ta tag i poolrengöring och putsa fönstren, men icke. I och för sig blir de ju i stort sett rena av sig själva just nu... Men det är liksom inte riktigt tillräckligt...

Ja ja, uppe med tuppen för att lämna av en glad fis till CampRoslagen-veckan! Ungefär som dåtidens fotbollsskola, fast man väljer en huvudsport. Moa har valt friidrott så här ska hoppas höjd och längd, enligt henne så var det bara att ta ett litet skutt... Hon är för go och jag blir många gånger imponerad av henne. Hur detta lilla liv har byggt upp sin egen identitet och framför allt integritet. Hon står för vad hon själv tycker, gör det hon själv vill göra utan att bry sig om vad hennes vänner väljer. En styrka som hon kommer komma långt med. Men så klart kommer även stunder då hon kommer välja som sina vänner, men att våga stå för vad man tycker, tänker och vill känns som att det gör henne till en trygg person!

Lekar i regnet, brrrrr, kanske ska hon få tina upp med varm choklad och grädde när hon kommer hem... Det vore något det en sådan här dag. Så det får det bli, mums.

Lite kaffe och en bok medan Hugo sover skulle sitta fint. Har precis börjat med Eldvittnet av Lars Kepler och måste säga att första intrycket är att jag kommer läsa den med spänning! Sånt gillas. Dessutom första skönlitterära boken på mycket mycket länge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0