Sommarlov!!!!

Nu är tentan överstökad, bra mycket fortare än vad jag räknat med. Hade tid till 12, men jag är klar. Första delen gick sjukt bra, ett fel, där fick man resultaten direkt eftersom det var en form av kryssfrågor. Där endast ETT svar kunde vara rätt, lite skillnad från den jag gjorde i måndags. Ja ja, den var lätt, och den fråga jag hade fel på visste jag att jag skulle missa, för jag kunde den helt enkelt inte... Andra delen bestod av essäfrågor. Ingen aning hur det gick, men jag tyckte att jag fick med det mestvesäntliga... Återstår att se. Men å, jag bara vill ha ett A...

Så nu ska jag ta och göra mig redo för jobb, är iof redo eftresom jag trodde tiden skulle bli knapp. Håret fick jag nu tillfälle att fixa så det ska jag göra och ta en välförtjänt kaffe.

Fatta, jag har sommarlov, eller mammaledig eller vad fasen man nu vill kalla det! Underbart. En muntlig grej kvar, men det är en piece of cake! Vilken underbar känsla! Jag har rott terminen i land! WOW!

MEN, jag är sjuk. Inte bra. Febern kom efter en liten PW med Moa cyklandes igår. Var helt borta och hostade heeeela natten.

Efter jobb väntar ett studentfirande jag ser fram emot mycket!

Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0