Milen fick rensa huvudet

FFörst plugg, till max, sedan fick en mils löprunda utgöra "huvudrensare". Nu är huvudet fullt igen. Överfullt. Verkligen pluggat nonstopp utan paus heeeela dagen (förutom lite löpning då) sedan åtta i morse. Och eftersom jag redan tidigt på förmiddagen läste att man lär sig effektivast med små korta perioder av inlärning istället för en lång kan jag nu konsatera att jag gjort precis stick i stäv med det... Inte vet jag om jag försöker motbevisa något eller inbilla mig at det skulle vara bättre för mig på detta sätt... Ha ha. Inte så smart alltså. Samtidigt är det bevisat att man bör repetera direkt efter inlärning med allt längre tidsintervaller mellan... Hur ska jag hinna det till de kvarstående tentorna!?

Slängde just ett öga genom fönstret och får se att det spöregnar. Från klarblå himmel och tankar på att sätta mig i solen i förmiddags till detta. Kanske åska på G eftersom mitt huvud inte alls är med. Värker och trycker och gick inte över med alvedon. Brukar inte känna av det, men kanske idag då...

Måste erkänna att hungern satt in, men snart vankas middag, hämta barn först vilket tar ca 50 minuter allt som allt. Lovely!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0