Simtävling

Igår var världens finaste Moa på tävling. En tidig, mörk och dimmig, morgon gav vi oss i väg. En förväntansfull liten varelse studsade upp innan sex en söndag... Och oj vad duktig hon var. Tänk att hon väljer detta självmant, det är tufft av en liten på sex år att står bakom startpallen med allas blickar på sig. Alldeles omedveten om hur söt och gullig hon är. Som tur var fick de små hoppa i vilket underlättade diskningar. Hon simmade som ett skott = stolt mamma! Men å andra sidan hade inte det spelat någon roll, det viktiga är att få se den glädje hon har i ögonen när hon gör detta. På ryggsimmet såg man ett stort leende hela 25:an, för att gå i mål och direkt fråga om hon fick gå och bada... Ha ha!
 
Lyckan var total när hon för första gången fick gå upp och hämta en medalj på 25 meter bröstsim! Tyvärr visade det sig att medaljerna var slut, men ett tröstpris fick hon och nöjde sig med att medaljen kommer på posten. Duktiga söta flicka!
 
 
Inte nog med det, 25 frisim for hon iväg och landade på en tid sex sekunder bättre än sist, men det var och är hon helt omedveten om. Hon stack direkt och lekte med de andra barnen i bassängen bredvid.
 
Vi hade en grymt mysig dag, tillsammans med alla andra härliga simmarbarn och föräldrar som jaghar förmånen att känna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0