Gokväll!

Fredag, redan. Veckan har flugit förbi i ett nafs. Jag upptäckte idag att jag har lärt mig uppskatta fredagar på ett helt nytt sätt. Från att i stort sett, ända sedan jag slutade gymnasiet jobbat ända till halv sju vareviga fredag och sedan dragit till badhuset för några tusen meter innan min helg startat så pluggar jag gärnet till halv två, bakar en smarrig kaka som står färdig när resten av familjen kliver in genom dörren strax efter två. Underbart mysigt och vi kan nog inte ha en bättre start på helgen.
 
Idag var det dock inte så. Möte i Moas skola kl halv två och sedan diverse andra saker som skulle fixas, det var då, jag upptäckte det mysiga i fredagar som liksom saknades idag... Efter si så där 15 år...  Ha ha!
 
Hur som så har jag avverkat ytterliggare några tusen meter i ett vatten av alldeles för hög klorhalt. Kan man dö av det? (SKÄMT, då hade jag varit död för länge sedan). Idag var första gången sedan jag blev sjuk som det kändes relativt ok i vattnet (alltså ett år sedan...). Jag har fortfarande ont då jag anstränger mig, men det är stor skillnad mot för ett tag sedan. Tänk om det kan vända lite nu då?
 
Imorgon väntar frukost, träning, frukost nr 2, jobb och fest! På söndag väntar plugg och bus med mina små tussar då det kommer hem innan det är dags för träning igen...
 
Sugen... Bara lite då...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0