Njuter av solen

Jag är fullt medveten om att jag uppdaterad katastrofalt. Allt har sina förklaringar. Lite snabbt; mycket jobb, asmycket i skolan inför stundande examination och opponering, mycket träning och en dos av avslutningar på barnens aktiviteter tillsammans med en massa bus och skoj!

Dagar som denna, älskar jag! Först träning, 5000 meter simning, shopping på stan med barnen, lunch i solen. Och nu i solstolen iförd bikini med inläsande av uppsats inför opponeringen nästa vecka. Snart bär det av mot sjön för att städa badplatsen. Som avslutas med grillning i solnedgången. Sedan ska vi hem och avnjuta ost och kex på vår altan i våra nya trädgårdsmöbler. Jag tror jag är kär i denna dag!!!

Tråkigt nog har jag kvar min fruktansvärda huvudvärk som inte vill ge med sig. Hata. Har även fått reda på att mitt blod inte mår så bra. Prover, prover och ännu mer prover. Bara de hittar felet så att jag kan få må bra nu!

Dagens deal med sambon: jag tog barnen och shoppade loss i stans klädbutiker och han fick klippa gräset i lugn och ro... Me like! Kom hem med jättefina kläder till barnen ( och givetvis till mig ).

Ska ta och lägga lite vin på kylning tills ikväll och fortsätta med uppsatsläsandet. Känns som en jobbig opponering där jag ska vara konstruktiv på en uppsats vars syfte/frågeställning/ analys/litteratur/forskning och referenslista inte stämmer överrens. Tufft. Men det är det sista jag gör, och jag vill göra mitt bästa och vill vara nöjd med min egen prestation så det är bara att ta tjuren vid hornen.

Kajsa; ska svara på din fråga:-)


Kommentarer
Postat av: Kajsa

Hehe, ser fram emot ditt svar :) Men ta det bara lugnt, den som väntar på något gott... :)

2013-05-27 @ 09:26:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0