Godmorgon

Ljuvlig morgon med sol! Frukost intagen, tvätten hängd ute, ett barn som studsar på studsmattan och ett som leker med lego... Lego har blivit en hit, från att ha varit totalt ointresserad är det nu det bästa som finns. 

Och bästa av allt; Hugo har gått lite. Några steg, intye mycket, men han gör det! Tre stapplande steg, som att lära sig gå på nytt. Ser lite ut som en fullgubbe... Att gå är uttröttande, sömn i flera timmar i en hög på golvet. Madrassen skulle ut i förrådet, men Hugo föredrog att ta en tupplur på den;


Huvudvärk och smärta här och där kantas dagarna med. Men vet ni, däremellan är han glad och pigg. Så härligt att se och underbart att höra hans klingande skratt!

Annars har helgen gått bra hemma. Land och rike runt för att hitta medicin som han ordinerats. Till slut blev det att åka in till sjukhuset för att få rätt. Det är ett heltidsjobb att hålla kolla på medicineringen.


Imorgon väntar en heldag på sjukhuset med förhoppning om att alla undersökningar ska gå bra och att vi blir överskrivna till dagvården. Och därmed bli utskrivna från avdelningen. Även om personalen är underbar så blir det liksom ett tecken att det går i rätt riktning och att vi får vara säkra på att vara hemma mer!

 Kommentarer
Postat av: Johanna

Härligt med lite positiva nyheter mitt bland alla andra mer eller mindre goda nyheter. Sitter på bussen hem från en stressig dag på jobbet, läser din blogg och känner att stress på jobbet inte är någonting. Jag hoppas på fortsatta framsteg för Hugo.

2014-06-02 @ 16:54:59
Postat av: Marie

Så fint att höra om Hugos framsteg - vilken kämpe han är!

2014-06-02 @ 17:05:17
Postat av: Anna F

Men vad roligt att höra att det går åt rätt håll. Skratt är läkande, hoppas det blir fler!

2014-06-02 @ 22:22:57
Postat av: Kathrin

Vad härligt att höra om Hugos framsteg, håller tummarna för att det fortsätter så 😊 Kram

2014-06-02 @ 22:36:02
Postat av: Sara

Underbart med dagens läsning! Att han går, strunt samma hur, men det fungerar! Tjoho!

Svar: Ja, tjohooo! Hur går det för er? Har ni träffat Bengt? Alltså läkaren?
Joseharaton

2014-06-02 @ 22:50:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0