Hur mår Hugo?

Jag tucker Hugo mår bra! Så bra han kan efter vad han gått igenom. Han kämpar, precis som han alltid gör, vår kämpe. Han är för det mesta glad, förutom då smärtan sätter in. Med lite medicin justeras det. Han går en del. Orkar ett tag, och får sedan betala otroligt mycket för det. Vilket han gör genom att få ont och aldrig mer vilja gå. Men det gör han!

Han har ont i nacke och huvud. Där tumören satt och där den även sitter kvar. Han får febertoppar titt som tätt, blir vit i ansiktet. Han har vissa svårigheter med nmittregionerna. Och går lite tokigt när han blir trött. 

Men det är väl också det. Har just nu en helt underbar läkare ur rehabteamet för barn med förvärvade hjärnskador. Har aldrig mött en person som har sådan utstrålning, inger förtroende, empatisk förmåga och som är genuint genomgullig. Och Hugo gillar henne med. Till och med gillar han sjukgymnasten nu! Sist badade de i rehabbassängen och vilken glädje Hugo utstrålade. Bästa känslan!

Nu börjar även alla kallelser för nya undersökningar trilla in. Och det blir ännu en gång så där påtagligt och oron inför nästa magnetröntgen är obeskrivlig. Vi påminns också om att oavsett hur tumören ser ut krymper tiden till nästa operation... Knappt fem månader kvar. 

Stackars stackars stackars bår kämpe Hugo. Men som han sa för ett tag sedan då vi pratade om nästa operation; mamma, även om de inte fått bort hela knölen, så är det ändå bra att de ska göra min rygg ännu rakare. För det gjorde faktiskt inte ont. Barn är fantastiska! Inte ont? Allt är relativt och vilken inställning!

Jag förundras över hans inställning till allt, till livet, till händelser, till kärlek, ja allt. Underbara lilla varelse! 

Vill också passa på att tacka alla som bidragit till insamlingen för barncancerfonden! Ni är fantastiska! Jag hoppas att detta en dag bidrar till att vi får höra att det finns en metod så att tumörer ska kunna gå att få bort i sin helhet! Tänk, då, kanske då, skulle vi få höra att just Hugo skulle kunna friskförklaras!


Middag med två glada hjärtan❤️! En i rullbulle och en i stol, men båda skrattar!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilka vackra barn ni har Johanna,,,,otroligt härligt att se dom skratta,,,,lycka till med bröllop,,,,och ha det bäst på eran härliga semester,,,, må gott och krama Moa från mig. Mia Losell

Svar: Tack fina Mia!!! Skenet bedrar dock ibland😉. Ha en trevlig midsommar!!!
Joseharaton

2014-06-19 @ 13:09:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0