Oro över smärta

Igår hade Hugo en tuff dag. Minskning av smärtmedicinerna fungerade inte som önskat. Vi har provat att dra ner lite, men han hade för ont sista timmen innan det var dags. Ryggen är ok, det är nacken, där ingreppet för i huvudsak tumören skedde, som är värst. Han är duktig på att förklara hur och var det gör ont. Men att se smärtan och vitheten i ansiktet öka gör så himla ont i hjärtat. Det värker av att se honom dålig. 

I natt vaknade han först av smärta och sedan av feber. Extra medicin och på morgonen var febern borta?!

På läkares inrådan har vi återgått till full dos av oxynorm, klonidin och naloxan. Mer än dubbel dos alvedon och någon annan fin liten kapsel... Men Hugo mår bättre av det och det är skönt även om man inte vill trycka i honom mediciner. 

Idag känns han piggare! Så pass att han ville stå en liten stund och baka bullar;

Ha ha, älskar barn som bakar bullar! Lyckos den som får kanelbullen:-)❤️

Jag hoppas han vill följa med till föräldrafikat på dagis idag! Vila vila vila så att vi kan åka dit!

Fan, kan inte detta bara sluta nu? Gud vad jag önskar en normal vardag med förskola/skola, jobb, mys, handling, aktiviteter osv...

Kommentarer
Postat av: Marianne

Så fruktansvärt att behöva se din lille pojk ha ont... :( Hoppas att han mår lite bättre trots allt snart. Hur klarar du dig med stressen över din son och fibron? Inga barn borde vara sjuka, det borde vara lag på det! Hälsningar, Marianne (har själv svår fibro, en son och en bebis i magen)

2014-06-11 @ 10:48:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0