Det kom ett samtal...

... Från självaste generaldirektör Dan Eliasson på försäkringskassan. Kort, koncis och saklig. Han tror att vi pratar om varandra och att ett möte kan vara bra... Jaha, det är nu över två veckor sedan jag föreslog det. Och han menade att då är ju i alla fall vi ense... 

Sekunder senare ringer försäkringsexperten upp och förmedlar exakt samma sak som hon gjorde i tisdags... Alltså för en vecka sedan. Givetvis är Hugo allvarligt sjuk, den saken finns det inga tvivel om... Vilket gäller före, under och efter, tills dess att han är ok för att anses ha avslutat son rehabilitering och tills dess man vet vad det är för tumör. Kanske tom längre då skolkonsert förorsakats av tumören... Jaha, precis det vi fått besked av hsndläggaren inte gäller... Kan man bli mer trött?! Så hade vi inte kämpat hade vi alltså inte fr.o.m. Idag fått vård av allvarligt sjukt barn?! 

Hur som, möte bokat tills imorgon kl 15. Kuratorn följer med, kan ju vara bra för dem att veta hur det går till. Mycket bra kurator för övrigt! All henes hjälp värdesätts mycket högt. 

Ringde för övrigt den andra avdelningen, vårdbidragsavdelningen, då vi nu ska skicka in den biten med. Hon har följt vårt ärende gällande vård av allvarligt sjukt barn och var uppriktigt sagt bestört hur vi blivit bemötta av handläggaren som inte bedömt Hugo som allvarligt sjuk. Undra om hon är nöjd över sina kollegor??? Vet de sina mål? Ärligt, jag skulle ALDRIG kunna jobba på en sådan organisation. Skulle aldrig få ro i mon kropp. Men det kan ju vara så att vissa saknar total empati och mentaliseringsförmåga, medlidande är det sista jag söker, men man måste väl för fXn kunna tänka sig in i olika livssituationer om man arbetar med den typen av arbete?!

Men, nu elva läkarintyg senare kanske detta ksn lösas?!

Ett enormt stort tack till personal på Ung Cancer. Vilja fantastiska människor ni är!

Kommentarer
Postat av: Carola Alstermark

Herregud! Helt sjukt! Skönt att ni får stöd av Ung Cancer.

2014-05-21 @ 17:33:58
Postat av: Anonym

Pinsamt FK!!! Men som du säger, de som inte orkar slåss, vilka beslut får de?!

2014-05-21 @ 21:29:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0