Färdtjänst

Så där, ett och ett halvt dygn hemma, nu tillbaka till avdelningen. Hugo vill inte alls. Han vill vara hemma. MEN han mår inte riktigt bra. I natt var han vaken av smärta mellan två och fyra, vi fick ringa avdelningen och sedan ge honom smärtstillande i form av morfin och alvedon. Sov till sex och sedan hade han ont igen. Idag är han blek och har ont. Och frågorna fortsätter att gnaga; när ska han gå igen, när ska han gå på toaletten, när ska huvudvärken ge med sig, smärtan i nacken? Ryggen förstår vi att han har ont i, men det känns inte som att det är det värsta just nu.

Blä.


Hoppas på en kort dag på sjukhuset och att vi är hemma på ett kick igen. Så skönt att kunna göra som man vill, känna lite frihet!

Kommentarer
Postat av: linda

Det hugger i hjärtat av att läsa detta, kan inte ens fatta hur ni orkar se Hugo lida så!! Eller jag fattar ju att man gör det, man står ut o kämpar till sista droppen. Ni är så starka! ! Vad tror läkarna, när vänder det? Stor kram tänker massor på er!!

Svar: Det vänder inte. Besked idag. Otaliga operationer framför oss. Ingen strålning nu pga hans ålder, cellgifter biter inte just nu eftersom den ändå kommer tillbaka, utan de ges för att hämma tillväxten om den växer mellan Mr. Täta Mr-undersökningar och oro och operationer...
Joseharaton

2014-05-28 @ 10:23:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0