Tuff dag

Idag har varit en otroligt tuff dag. På ett annat sätt än igår. Hugo fick i natt svårt att andas. Och sedan jätteont och har stundtals varit nedsövd idag på grund av smärta. Han ligger kvar på barnintensiven och förblir här till imorgon eftermiddag, minst. 

Läkarsamtal skedde redan tidigt imorse. Vi fick höra att båda delarna av operationen hade gått i stort sett enligt planerna. I första delen hade de avlägsnat så mycket som möjligt av tumören. Den hade vält upp ur ryggmärgskanalen då de öppnade upp. Troligtvis har Hugo haft mycket ont i rygg, ben och fötter av att den tryckt. Det hade inte tagit så lång tid till innan vissa funktioner hade slagits ut. De har kunnat få bort kanske i bästa fall halva tumören. Resten sitter kvar. Det gick inte att fortsätta då alla nervsignaler för en stund försvann, men de kom tillbaka. Tack och lov! Nu inväntar vi analys av tumören.

Vid andra delen opererades stagen för skoliosen in. Den operationen gick som planerat.

Som sagt Hugo har obeskrivligt ont och vi hoppas att han sabbt piggar på sig.

Försäkringskassan fortsätter att säga ditt och sedan datt. Den ena säger att man inte får ta ut ersättning vid vård av allvarligt sjukt barn om barnet vistas på förskolan. Trots läkares ordination. Den andra säger att det får man. Båda två är chefer... Att alla gör egna tolkningar och bedömningar det vet vi redan. Men att de även har olika regler visste vi inte. Att en chef vid namn Mats Mattsson säger åt oss att faxa senaste läkarintyget, att han omedelbart ska gå till faxen och sedan till handläggaren omedelbart litar man på. Idag har han förmedlat till en underbar person på Ung Cancer att han inte har någon egen fax och att han inte vet något om faxet... Öhhhh?! Vad är detta för människor egentligen?! Vi får ett nytt fax nr som visar sig vara samma?! Vi faxar och får även denna gång ok att faxet gått iväg och mottagits... Fortsättning följer.Åh vad vi älskar denna lilla prins! Och givetvis hans syster som varit här och kramats och lekt på lekterapin!
Kommentarer
Postat av: Anonym

💖

2014-05-16 @ 19:40:33
Postat av: Milla

Jösses vad jag lider med er. Då man följer en blogg så känns det som om man skulle känna er:) gör ju inte det men känner ett sådant medlidande med er. Här ser jag på hockey och önskar att Finland vinner er (Sverige)men hur viktigt är det? Absolut inte alls, önskar bara att Hugo vinner! Skit i Ishockey...skulle ge alla guldmedaljer som finns till Hugo och er familj. Kram och sköt om er.

2014-05-16 @ 20:50:07
Postat av: Ullis

❤ STYRKA ❤

2014-05-17 @ 10:19:16
Postat av: Veronica

All styrka till er <3

2014-05-17 @ 10:29:32
URL: http://wallgrenveronica.blogg.se
Postat av: ☆Joanna☆

<3

2014-05-17 @ 15:29:40
URL: http://joannas.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0