ALB på agendan

Idag styr vi åter mot Astrid Lindgrens barnsjukhus för neurologiska kontroller samt fysioterapeutisk bedömning. Synd att det just var idag då jag gärna hade varit med på ett efterlängtat återseende på jobbet.

Apropå jobb. Är aningen överbelamrad med jobb och känner mig lite stressad då jag har en rad saker som, enligt mig, måste vara klart innan Hugo opereras. Vilket egentligen kan bli när som helst nu. Hoppas på lite framförhållning samt att jag får lite arbetsro i det jag gör nu så det kan bli klart. Skulle kännas bra det.

Mina tankar söker sig till förra operationen. Som skulle vara liten men som slutade med att stagen fick tas ut och allt göras om då tumören varit så elak att den skjutit undan dem. Varje dag tycker jag mig se en förändring på Hugos rygg. Om än liten, men den finns där. Skulderbladen sitter återigen inte i linje. Det ser oroväckande konstigt ut både mitt på ryggen men framförallt uppe i nacken. Det ser ut som att stagen liksom sticker ut. Men han har inte ont, och det är skönt.


För ca 1 1/2 månad sedan. Rakt och fint.


Och en bild i detta nu. Nacken ser liksom tjock ut med en buckla uppe. Ibland vid vissa rörelser ser det ut som en penna som sticker upp. Och skulderbladen är ju lite asymmetriska igen.



Och så här fint har det varit... Det sista jag vill nu är att det måste göras om igen. Tror liksom inte att det finns så mycket kvar att skruva i. Då är steloperation enda alternativet och det medför en rad andra saker. Ryggen slutar växa, organen får inte plats vilket innebär att bröstkorgen måste göras om, benförlängning etc. Så låt dem sitta och operationen får stanna vid enbart en förlängning av stagen.

Nu kör vi👊

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0