Godmorgon älskade unge!

Idag firar vi Hugo med pompa och ståt... Eller inte...

Ett bett på mackan slank ner iaf! Tyckte han var pigg när han vaknade ich kvttrade som en fågel. Men ack så fel jag hade. Han säger att benen inte bär honom, att armar och ben känns konstiga och att han har ont i nacke, huvud och rygg. Han orkade inte ens vänta stående medan jag var en snabbis på toaletten på si så där tjugo sekunder. Fick bära honom ut till dagrummet för att göra frukost. Där satte kah ned honom på golvet varpå han direkt lägger sig ner. Trots alla leksaker och nya saker han inte tidigare sett där.

Stötte på den underbara sköterska vi hade sist och antagligen blir det Mr snart, de vill ha den så snart de kan. Så resan, ja känns väl ännu längre bort!

Nu kom det paket och tagballe
Kommentarer
Postat av: Åsa

Neej, så här borde det inte få va!! Skickar jättemånga styrkekramar till er och vill säga grattis till Hugo, men han har ju inte en susning om vem jag är. Tänker på er jättemycket och håller tummen för att ni får bra hjälp. Uppdatera om du orkar. Kram!!

2015-01-24 @ 09:15:37
Postat av: Vera

Vilken liten kämpe han är! 💚💙

2015-01-24 @ 11:14:23
URL: http://ursviksmamman.blogspot.se
Postat av: Sara

Grattis till lilla fina Hugo! Vill inte, vill inte att det ska va så för honom och er.
På tisdag ska Wilja till lasarettet i Motala och provåka MR för det är tänkt att hon nu i februari för första gången ska slippa sövning vid MR. Vi får se vad hon tycker.
Förresten tycker jag att vi har ett "finare" namn på taggballen..
PUSSGURKA!!
Kram på er,
Sara

2015-01-24 @ 21:42:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0