Jobb upp över öronen

Jag gillar det, men nu känns det som att jag arbetat dag och natt, upphöjt i 1000. Men; det viktigaste blev klart i tid! Nu bara allt annat viktigt kvar... Men efter imorgon börjar en veckas semester. Till sol och förhoppningsvis värme. Vi kör på hela konceptet; bamseklubb, disco, pool, all-inclusive... Ska det va, så ska det vara ordentligt!

Veckan då... Samvetet gnager för allt. Räcker just nu inte riktigt till någonstans. Ska hämta Hugo 12, har blivit lite väl för många minuter sen ankomst varje dag. Eftermiddagen tillbringar Hugo i soffan. Eller luggandes, var han än är;❤️❤️❤️
Men han är så nöjd med att vara på dagis!

Vi ser, här hemma iaf, ett tydligt tecken på att inte tolerera höga ljud. Elvisp, dammsugare, skrammel av disk och ljudnivå är känsligt just nu. Han säger att han får ont och att det är jobbigt. Får se vart det slutar.

Nu väntar vi in syrran flr lite mys!

Kommentarer
Postat av: Åsa

Vad roligt att han har det så bra på dagis - säkert bra inverkan på kroppen indirekt då! Låter härligt med semester! Får man fråga vart? Vore roligt att få se lite bilder sen! :-) Har du något bra resetips (plats och hotell), a la det du skrev, barnvänligt och smidigt, äventyr lockar inte nu... Önskar er en riktigt fin och avkopplande resa! Kram från mig.

2015-01-23 @ 11:29:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0