Ständig berg-och dalbana

Efter två riktigt bra dagar på Astrid Lindgrens värld är vi åter hemma i vardagen. Med läkarbesök och sjukhus varvat med ytterst lite jobb och några timmar på förskolan för Hugo. Moa är i skolan men hennes humör påverkas så mycket av att vara storasyster till en cancersjuk lillebror. Jag vet att trots, oro, magont, mastodonta humörsvängningar bland annat beror på just oro över sin lillebror. Men så klart att det även beror på utveckling och att hela tiden ha en mamma som har svårt att räcka till. Inte alltid så lätt att räcka till fullt ut då ena foten är på sjukhuset vilket liksom måste prioriteras. Samtidigt som jag inget hellre vill än att vara hemma när hon kommer från skolan... Eller bara att hon ska veta att jag kommer...

Hur som. Astrid Lindgrens värld bjöd på mycket roligt. Ömsom pigg ömsom däckad Hugo.
Teater.

Liten tjej på stor stol!

Hugo samtalar med Emil och familj!

Klubbpaus

Minsta klubban...

Pippiteater

Tankning...

Pippis träd

Igår var Hugo på förskolan en liten stund medan jobb utfördes. Innan var det en sväng till sjukhus. Han älskar dagis. Idag blir det två timmar till. Men han är bra slut idag;

Alltid dessa upp och ner. Just nu håller vi även på med urinmätning/kontroll inför morgondagens besök på ALB. Sim för övrigt lär gå till historien. Från morgon till kväll. Hela dagen fullproppad med undersökningar och läkarsamtal. Bra att de är samlade iaf! Åter till urinmätningen. Tycker mig minnas att det inte såg ut så här sist, flr drygt ett år sedan. Kan minnas fel, och vi får ju svar imorgon. Men tycker att det inte ser så bra ut. 🙏 hoppas jag har fel. I övrigt ser jag mest fram mot besöket på neuropediatriska mottagningen. De brukar ge mest och en underbar läkare! Känns bra att det blir av imorgon! 

Hoppas dagen flyter på, för kvällen bjuder på tjejmiddag här hemma med bästa bytanterna! Åh vad jag längtar. Ska bli grymt kul. Redan är det förberedelser som gäller. God mat, god dryck och trevligt sällskap. Att dessutom bara få omges av vuxna människor kommer tillföra mitt liv så mycket energi just nu. Ss jag att jag längtar?! Det gör jag!





Kommentarer
Postat av: Åsa

Jättefina bilder från Astrid Lindgrens Värld, måste varit roligt för barnen med en sån utflykt!

Hoppas du kan koppla bort annat ikväll och njuta av en trevlig tjejkväll. Ibland behöver man få va enbart sig själv utan att just då vara mamma, tycker jag. Hur oändligt mycket man än älskar barnen.

Lycka till imorgon med allt. Tänker på er. Kram!

2015-06-04 @ 12:27:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0