Firar... Eller?!

1 år. 12 månader. 365 dagar. Exakt så länge har vi idag levt med vetskapen om hur odrägligt livet kan vara. Inte en sekund utan en tanke på hur livet snabbt kan ändras. Hur kan man 'fira' detta? Jo men vi firar detta med akutbesök. På samma ställe där vi för ett år sedan fick beskedet. Det värsta besked en förälder kan få. 

Igår växte paniken sig stor. En son utan fungerande ben. Resulterade i en natt med kontakt med onkologavdelningen för att remitteras till akuten på ALB. 

Smidigt har det gått. Genomfört både det ena och det andra. Nytt var ultraljud vilket vi inte tidigare gjort. Eller vi, Hugo såklart. Väntar på lite svar och sedan får vi se var vi landar.

Inte bästa dagen. Hade massor av jobb på agendan. Men ingen dag är väl egentligen bättre än någon annan. Men denna var inte uppskattad att tillbringa på sjukhuset. Hugo hade sett fram mot en dag med farfar och bonusfarmor på polismuseet ochblunch i Kaknästornet. Men det får bli en annan dag. Idag inser han själv att det inte går. Så vi krigar vidare!

Kommentarer
Postat av: Åsa

Neeej vad tråkigt och oroligt!! Hoppas att det är ngn tillfällig komplikation som blir bättre. Skriv hur det går om du orkar. Tänker på er.

2015-03-18 @ 18:06:25
Postat av: Anonym

❤️❤️❤️

2015-03-21 @ 00:22:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0