Genomlyst till max...

Idag har vi varit med om en ny röntgenapparat. Slätröntgen och skikt i någon kombination?! Stående tog Hugo bilder på ryggen först i låst läge och sedan genom att apparaten typ scannade av ryggen nedifrån och upp och uppifrån och ned. Som den lilla tekniker han är verkade han tycka att det hela var väldigt intressant...

En av alla hundratals bilder som togs i mr:en den 24 januari. Fick även ta del av svaret lite mer noggrant nu, men ungefär det samma; förhållandevis oförändrad, men nytillkommen tumörvävnad kan ses ovan och under. Skönt att den i alla fall inte växer på bredden och täpper till så att ryggmärgsvätskan inte har fri passage.

Till vänster en slätröntgenbild på stagen. Till höger en skiktröntgenbild. Det svarta mellan det röda längst upp är tumören. Stagen verkar till synes sitta som de ska, men tydligen en tendens att kunna lossna, dock inget alarmerande just nu. Beräknad operation om ca 2 månader (plus minus fyra veckor).

Enligt läkaren kommer Hugo ha mycket ont efter operationen, även om denna operation är mindre än de han redan genomgått. De kommer försöka skruva upp ryggen än mer rak och även då förlänga stagen. Ok, det gör ont i mig bara av tanken. Och än mer att han återigen ska behöva genomgå detta... 

Och så har vi då tumören... Vilket vibinte direkt ägnade någon tid åt idag. Men shit, den är ju stor ju. I hans lilla ryggrad... FXn kan de inte bara ta bort den?! Jag VET att det inte är då enkelt och riskerna är för stora för att ens försöka, men åh vad jag vill att den ska bort!!!

Henån med ett besök på lekterapin mellan undersökningarna!
Sjukhusvrå. Hugo var doktor och jag var sjuk. In i magnetröntgen skulle jag, dock var det bara benet som fick plats...

Tågbanan är alltid lika uppskattad.

Kanin på intensiven, under uppsikt av doktor Hugo!

Skingrar tankar på sjukhus nu för att ta nya tag imorgon. Och försöka få in i almanackan ytterligare besök vi fått kallelse till... Hann ingen styrka, ser fram mot kvällens simpass nu! Stort behov av att rensa och sortera mina tankar. 






Kommentarer
Postat av: Åsa

Hej igen (tittar in ofta, tänker på er och Hugo, hur han har det även att vi inte känner varann. Har ju själv barn i ungefär samma ålder.Hoppas det inte känns knäppt för er!)! Vilken kämpe han är, en riktig liten tuffing som går igenom en sån här dag tom med nyfikenhet. Önskar så att jag kunde ta bort det dumma, bort nu direkt!!

Skickar styrkekramar inför kommande besök. Tänker på er! Och vill också säga att jag försöker inspireras av er att uppskatta vardagen bättre, med er bakning etc. Jag försöker. Kram från mig, en annan mamma.

Svar: Hej! Känns verkligen inte knäppt! Vet inte om jag inspirerar, känns mest som tjat och gnat många gånger... Hur gamla är dina barn? Och tusen tusen tack för dina ord och kommentarer❤️
Joseharaton

2015-03-02 @ 22:34:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0