Sortera, anteckna och få tiden att räcka till...En dags brevskörd... Kallelser, kallelser, kallelser... Lägg till samtal från läkare och tidigare inbokade besök. Och; dagen efter ytterligare tre kallelser via post och två via telefon... Vill du att vi skickar hem en kallelse? Nej tack! Pillar in tiderna i almanackan, prioriterar om, bokar om, trixar med arbetstider och försöker få till det som planerats på ett någorlunda sätt. Inte lätt och måste nog erkänna att jag känner mig aningen stressad av att hinna med, framför allt arbetet, men även alla sjukhusbesök. 

I korta drag; imorgon bär det iväg till Huddinge för en heldag redan innan mörkret flytt. Taxin hämtar innan sex och vanlig slätröntgen och skiktröntgen ska göras. Senare, då bilderna är klara väntas ett besök hos läkaren. Tisdag em läkarbesök, onsdag jobb tills jag stupar, torsdag narkosbedömning, fredag tandläkarbesök för att kontrollera de blåser (sjukt stora och läbbiga) i munnen Hugo fick av medicinen efter senaste operationen. Fast de är borta nu men måste tydligen kontrolleras i alla fall... Måndag magnetröntgen, tisdag jobb, onsdag, torsdag och fredag nästa vecka läkarbesök av alla dess slag. 

Ja, vad säger man, typ två normala veckor som Hugo verkar se som sin vardag... 

Så hur mår han? Feber efter ca två timmars aktivitet, vilken försvinner efter ett par timmars vila... Väääääldigt ljuskänslig då solen kikar fram. Trött, men pigg. Glad, men ont. Ljudkänslig. Förhoppningsvis ser röntgenbilderna bra ut i morgon! Gör de det så slipper han korsetten. Han har nu haft den i tre månader efter operationen, vilket var det som sas. Hoppas hoppas att ryggen ser bra ut! Han har kämpat och krigat med den. Vet att han är less på den, men har den ändå. Vad glad han skulle bli om han kunde slippa den!

Nä, upp i ottan kräver sin sömn...

God natt!

Kommentarer
Postat av: Åsa

Lycka till med alla besöken!!

2015-03-01 @ 23:13:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0