Ett besök



Här tillbringade vi förmiddagen igår. Började inte så bra. Upptäckte då jag skulle in i p-garaget att kortet låg hemma😁. Eftersom vi hamnade i rusningstrafik så fanns ingen tid för att leta alternativa parkeringar. Och ni som varit på ks / ALB vet att det är automater överallt. Fick ta en biljett för att försöka lösa betalningen sedan. På något sätt kom jag i kontakt med en trevlig tjej på p-bolaget som kunde skriva ut en biljett så att jag i alla fall fick ut bilen... Straffavgift och faktura löser betalningen. Så kan det gå, men allt löser sig ju på något sätt.

Så vad gjorde vi igår?
Träffade clownerna så klart! Tack Glädjeverkstaden för det fantastiska jobb ni gör för sjuka barn!


Annars var det mest detta vi diskuterade. Svullnader, bölder och blåmärken på ryggen. Onkologen rörande överrens med ortopededrna liksom oss att detta inte ser bra ut. Liksom uttröttbarheten i ben och armar. Trytande ork och feber. Men ingen vet vad det är. 

Alternativ från ortopederna: 
- Slemsäckar som svullnar och bildas pga irritation då stagen inte går att skruva fast helt eftersom skelettet är reducerat pga tumören och operationer. Man kan prova att göra om det, men det skulle förmodligen inte bli bättre, utan bara sämre samt att man inte vill göra fler ingrepp än vad man verkligen måste. Och de verkar inte tro på detta fullt ut.
- tumören.

Onkologerna:
- tumören har vuxit.
- nytillkomna cystor
- tumörrester som påverkar och 'trycker / täpper till'.

Så; ny magnetröntgen inom 14 dagar istället för den 15 juni. Kan tycka att två veckor inte borde spela så stor roll. Men ja, så bestämdes det. Och egentligen struntar jag i vad som görs. Bara något görs så han kan få vara som vilken fem-åring som helst, slippa vara trött och ha ben som inte bär, slippa ha ont. Och slippa reflektera över varför han inte orkar som andra jämngamla. Slippa fundera på om han orkar det och det. Ja, helt enkelt få hjälp med att finns orsaken till ryggens utseende och den ökade tröttheten. Och Möre väl ett steg i det. Sedan får vi se och ta ställning när de vet vad Mr visar. 

Min krigare!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0