Hmmmm

Bilden talar sitt eget språk

Känns som att ryggen blir allt sämre. Och orken även den allt sämre. Ser ju inte riktigt bra ut någonstans. Nu har han även börjat klaga på smärta vilket såklart resulterar i smärtstillande. Benen orkar inte riktigt. Men som han kämpar.

Imorgon läggs vi alltså in, med operation på onsdag morgon. Det känns... ASJOBBIGT. Han har klarat tolv sövningar och två jätteoperationer det senaste året hur bra som helst. Vill inte mötas av detta igen. Men måste. Och det är klart att det går bra. Hoppas på att rehabtiden är relativt smärtfri och kort.

Men; here we go again...
Vet inte om ni kommer ihåg. Men direkt efter förra operationen blev vi kallade till onkologmottagningen för narkosbedömning, Mr och läkarbesök. Inte ens en vecka efter operationen. Det var en pina att sätta en nyopererad son med ett ca 30 cm långt sår på ryggen för att åka in. Vi bad om att det inte skulle bli så igen. Vilken vuxen hade liksom gått med på det??? Förmodligen ingen.

Men: nu har det hänt igen. I torsdags damp brev ner kallelser till onkologmittsgningen. Japp. Återigen samma. Operation onsdag. Besök på måndag. Förra gången fick vi åka hem på söndagen. Och tillbaka på måndagen. Finns ju en stor chans att det samma upprepas igen. Hur kan detta ske igen?! Exakt samma!!! Vad är detta för barnperspektiv ich var är det där med sammanhållen journalföring för att på bästa sätt underlätta för patienter?! 

Ja, ingen ide att bli upprörd, utan börjar med ett samtal så får vi se vad som händer.

Hur som, det ska bli bra att träffa läkaren igen då det uppenbart inte står så bra till med ryggen.



Kommentarer
Postat av: Åsa

Tänker så jättemycket på er och önskar Hugo lycka till med operation, läkning och ALLT!!!

Kul att storasyster är så duktig med simningen och gillar det när du själv tycker det är så kul, roligt när barnen fastnar för en sport man själv gillar! Jag älskar träning men är sååå seg på morgnarna, blir inspirerad av dig och ska försöka passa på att komma ut en runda på morgonen.

Lycka till som sagt. Håller tummen för allt. Kram!!

2015-05-04 @ 22:20:27
Postat av: Wirre

All kämparglöd till Hugo & tänker på er ❤️

2015-05-05 @ 21:50:13
Postat av: Anonym

Har åter läst ikapp. Klump i magen nu när jag förstår att ni är på ALS med en nyop liten Hugo. Hoppas, hoppas att op har gått bra! Kram

2015-05-12 @ 20:21:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0