Soffan intagen!

Helgen har rusat iväg. Alldeles för fort!
Fredagen flöt på med en riktigt påverkad Hugo. Orkade inte ens äta själv. Vi fick mata honom, och han försökte skämta och vara som vanligt mellan tuggorna. Men orkade inte riktigt. Somnade sött och vaknade piggare. Inte hundra, men betydligt bättre. Krigade på under lördagen för att idag vara något sämre igen. Mycket märkligt mående måste jag säga. Fattar ingenting och än så länge verkar ingen riktigt kunna förklara detta. Imorgon susar vi in riktigt tidigt för magnetröntgen av hjärna och rygg. Sövningen sker klockan åtta, han ska rullas iväg halv åtta. Han brukar vara väldigt pigg efter narkosen och det enda han vill ha är wienerbröd och sedan åka hem! Skönt att vi är först ut imorgon för då kanske vi slipper få tiden uppskjuten osv. 

Så vad har helgen annars bjudit på?! Min stora lilla dotter ordnade tjejmiddag och därmed invigde hon uterummet med sina vänner. 

Vi blev förpassade till köksbordet. Det som serverades var grillad fläskfilé, potatisgratäng, bea och sallad. 


Till efterrätt blev det kladdkaka, jordgubbar, glas och grädde. Smarrigt! Tror de hade riktigt roligt och härligt att se vilka underbara vänner hon har!


Hann även med en runda på stan för inköp av avslutningskläder och fika med mitt ❤️. Riktigt mysigt med ensamtid med denna goding!


En kaffe i solen i väntan på att nio förpubertala tjejer skulle anlända...

Annars har det mest varit trädgårdsfix, poolfix, fika och kaninmys denna helg!

Och träning. Som sig bör!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0