Söndagsbestyr



Startade dagen med min favoritfrukost! Såklart! 

På med träningskläder och dessutom regnkläder eftersom regnet stod som spön i backen... Cyklade till badhuset för att avverka nästan 4000 m i bassängen. Ett lagom, inte särskilt hårt pass, och det kändes betydligt bättre än igår. Då flöt jag knappt, tungt var det också. Direkt efter simningen väntade trappintervaller. Som vanligt nära dödenupplevelse, men en kul sådan! Efter det bar det av hemåt på cykeln igen. En varm och skön dusch väntade, riktigt gudomligt med tanke på hur frusen jag var. 

Satte en bulldeg och medan den jäste skjutsade jag in Moa för deltagande i syskonläger för syskon till de barn som är drabbade av cancer. Fantastiskt vad de ordnar❤️. Hon behöver detta, och det är ett härligt gäng!

Samtal från läkare från alla håll. Och tydligen ska vi nu infinna oss på onkologmottagningen imorgon. Gahhhh.  Samma visa igen. Men faktiskt så måste vi, läkarens ord ska man ta på allvar. Och jag vet inte, det han sa, ska jag oroa mig?! Nä, inte idag. Skjuter upp det tills imorgon iaf. 

Nu ska jag hugga in på en nybakt bulle och spela Den försvunna diamanten med Hugo. Och ja, han har redan fuskat eftersom han lagt ut alla marker och jag fick inte vara nära då. Så garanterat får jag alla bovar och han diamanten 😝

Kommentarer
Postat av: Åsa

Gud vad du hinner och orkar mycket trots allt jobbigt, så imponerad! Säkert super att lägga tid på träning, man orkar annat mycket bättre då ju. Skulle behöva mer energi här. Håller tummen för imorgon. Tittar in här ofta. Lycka till och kram från mig.

Svar: Tack Åsa! Träna ger energi och något jag gjort hela livet (utom en period efter jag slutat med simningen som då utgjorde varenda minut av mitt vakna liv...). Jag går upp lite tidigare och njuter av Morgonpassen. Det blir en vana och energin flödar efter det! På med kläder och ge dig ut!!!
Joseharaton

2015-05-10 @ 18:06:51
Postat av: Jessica

Shärligt att Moa det finns stöd för Moa att få också. Tänker på er och allt ni går igenom.

Svar: Tack Jessica! Ja, fantastiskt arbete gör de för syskonen. Otroligt viktigt och det är ett härligt gäng på 10-12 barn med underbara ledare.
Joseharaton

2015-05-10 @ 21:08:16
Postat av: wirre

Bra jobbat Johanna, tänkte stifta bekantskap med mördartrapporna idag eller så kör jag safe med kvisthamrabacken! Tack för lägesrapport, fint med syskongrupp! Hoppas resan idag går bra, kram kram

Svar: Tack finaste du!!! Kör hårt i backen... Trappor backar sak samma, alltid nära döden upplevelse, men så tillfredsställande efter...
Joseharaton

2015-05-11 @ 06:33:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0