Vad hände?!

Hugo har gått på förskolan till ca tolv varje dagar (3dagar). Däckat totalt varje dag. Sovit/vilat till fyra fem. Ätit och sovit igen. Jag märker en påtaglig skillnad i hans ork mot hur det sett ut under sommaren då han varit hemma och vilat när han varit i behov av det. 

Pupillerna är oftare olikstora. Benen släpar lite. Kissar typ aldrig om vi inte säger till.

Åkte till träningen igår, hemma vid åtta, Hugo sover sedan en timma tillbaka. Sedan vaknar han plötsligt med ett konstigt ljud. Hängig och märkbart påverkad. Han kändes inte så varm men vi tig febern i alla fall. 39.7 för att fem min senare vara 39.9... Sedan ganska snabbt 40.3. 

En sväng, eller kväll och natt besök, till akuten. Allt såg tack och lov bra ut men mycket märkligt med febern. Inte bra med tanke på hans tillstånd. Samarbete mellan ALB och akuten fungerade prickfritt. Tack för att vården fungerade. Onkologerna gör sitt just nu ich vu avvaktar på vidare åtgärd. Han var mäkta påverkad vid 40.5 och sa till oss att han hade ont i huvud, nacke och rygg. Vilket han inte sa till läkarna. Och det vet vi ju att han aldrig skulle heller.


Imorgon har vi inbokat besök på ALB, så jag bara hoppas att vi jan avvakta att åka in dit tills imorgon. Kommentarer
Postat av: Åsa

Tänker på er. Hoppas det är nåt vanlig terminen-börjar-virus. Kör hårt m träningen!

2015-09-03 @ 15:07:47
Postat av: Fam Carstad

All styrka och kärlek till er alla💕

2015-09-03 @ 17:26:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0