Träningspepp

Alltså, när kommer man upp till ytan?! Tre veckor utan simning, lata dagar med sol, lite extra onyttig mat och en och annan drink har tydligt satt spår i att vattenläge och vattenkänsla är som bortblåst. Jag har tappat det. Trots ihärdigt gymmande kan jag knappt ta mig fram i vattnet. Vad hände?! Känns som att jag tar i för allt jag kan, men samtidigt får kämpa för att flyta, och hitta upp till ytan... Säkerligen kommer det ta en-två veckor till innan man är på banan igen. Vidrig känsla. Och jag förstår alla som tycker att det är jobbigt att simma. Det är ju asjobbigt!

Vad är då bättre än att peppa sig själv lite med nya baddräkter?! 

Välbehövligt då de andra var lite väl utslitna. Dessutom grymt bra pris! Kan tipsa om wiggle , på nätet. Har stort utbud och bra priser! 

Förra veckan slet jag mig igenom träningspassen. Måste ju säga att det iaf gick bättre och bättre. Ett favoritpass blev det genom att få ihop 6000 m där Huvudserien var 6(4x100 fen kick + 2x200 arm varannan snorkel). Grymt skönt pass!

Vad gör man då när det är som tyngst? Jo, åker iväg och tävlar... DM med inte alls mina distanser. Bara 50:or och 100-ingar. Simmade dock ok med tanke på uppladdning och känsla. Kul var det iaf, härliga simmare som är sprudlande glada!!! Nu är siktet inställt på EM. Jäklar, nu kör vi. Stenhårt. Grundträningen är gjord. Nu gäller det att få till allt. Och inte några tokiga uppehåll eller skador. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0