Framsteg

Tänk att vår kämpe repar sig som genom ett under. Ideligen ser vi små små framsteg som tillsammans är enorma! Operationen gick enligt plan. Såklart väldigt ont efteråt och att ens sitta upp var en pina. Deppigheten slog till efter att inse att man vill göra så mycket som man där och då inte klarar av. Tack ni som kom och piggade upp vår lilla filur! Guld värt!


I fredags tyckte vi alla att det skulle fungera att åka hem. Och vägrar man låta sköterskor och läkare ge smärtlindring i infarterna så är man ju i det närmsta färdigbehandlad. Efter typ tre dricksglas med alvedon och klonidin i dl-vis så packade vi in oss för hemfärd. 
Skönt att komma hem! Men ny deppighet av att inte vara så fit for fight som man vill var det tacksamt med besök! Tack ❤️! Sedan dess har det vänt och måste säga att det fungerar över förväntan. Det blir långa dagar där det inte finns så jättemycket utrymme för aktivitet, men spel, läxor och film fungerar det med!

Att vara hemma med sjukt barn är inte så glamoröst och utvilande som man kanske skulle kunna tro. För det första är det sjukhuskontakter som det skall ordnas med, boka om, boka på, boka av besök i en salig blandning. Sedan ska ju även dessa besök genomföras, vilket faktiskt inte är bara med ett barn som inte vill eller har ont. Lägg till samtal till försäkringskassan och försäkringsbolag. Underhålla den lilla, försöka handla med en hand och samtidigt se till att den stora får sitt... plussa på 'lite' jobb och att ta hand om sig själv... ja dagarna går rätt fort och är ganska tråkiga måste jag säga. Det bästa är väl i alla fall att jag får vara med mitt hjärta! Helt klart det bästa!


För övrigt vittnar stora lokaler, operationssal på 120 kvm, rent och fräscht om att det är ett nybyggt sjukhus. Samtidigt vittnar stängda dörrar i hela korridorerna om bristen på personal. Det finns som bekant ett antal vårdplatser till förfogande, men personalen saknas. Då blir det ju per automatik ganska svårt att nyttja det finfina sjukhuset som byggts. Jag får inte riktigt ihop ekvationen, personalen är fantastisk, försök behålla den, anställ fler med bättre avtal👌🏻! Måste ju i längden innebära fördelar och kostnadsbesparingar istället för att anlita bemanning- och konsultföretag.

Ett stort tack till all personal och nära och kära som gjorde vistelsen och hemkomsten riktigt bra dör Hugo!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0