Incheckade och duschade

Så. Installerade och klara inför ännu en operation. Personalen är i stort sett den samma, ortoped och neuro ihopslagna i nya fina lokaler. Kan ju inte bli så mycket bättre när både vi och Hugo känner personalen väl liksom de känner honom och oss. Två våningar upp finns onkologavdelningen, vilket ser exakt likadant ut. Personalen är underbar och vi har nu duschat igen, en tredje gång idag och Hugo har fått på sig de enormt snygga kalsongerna och får nu inte lämna sängen. Det löser vi enkelt genom godis på en vardag samtidigt som den toppmoderna tv:n utforskas! Jag har laddat upp med favorit godis, en bra bok (senaste av keppler) och virknål och garn. Perfekt alltså.


Eller inte.

Hugo har haft en jobbig dag med många känslor att brottas med. Ledsen och sentimental. Vill inget hellre än att åka hem och gå till skolan. Stundtals bryter han ihop totalt, stundtals går det att avleda genom att spela hockey, köra straffar, leka, baka, läsa osv. Jag tycker att humöret vänt till lite mer positivitet efter det att pappa och syster åkte hem. Att säga hej då idag var faktiskt plågsamt för Hugo. Har inte sett honom så ledsen och så kramig i de situationerna tidigare. 

Han vill inte vara här. Samtidigt som han vet att han måste. Vi gör det bästa av det och myser en massa. Snart är det dags att sova och ladda inför morgondagen. Som vanligt innebär det en lång dag med, som det känns, fler timmar än vanligt...Kommentarer
Postat av: Fam Carstad

All styrka och kärlek till er❤😘

2017-01-31 @ 20:44:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0