Det blev ingen resa till USA

Den senaste veckan har sett ut så här:

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

Ja alltså sjukhusbesök. Hela veckan lång. Vi fick åka in akut förra måndagen, alltså för exakt en vecka sedan idag pga smärta i nedre delen av buken. Sedan fick vi reda på en rad omständigheter som jag medvetet väljer att inte publicera här då jag inte vill hänga ut Hugo. Nätterna tillbringades på en stål- eller träpall bredvid hans sida. En stor eloge till personal på hemmasjukhuset. Kompetenta och så duktiga! Tyvärr, eller såklart både på gott och ont, blev vi inskickade till Karolinska då det ansågs bråttom och här hemma handhar de helst inte barn på detta sätt. De remitterar vidare. Så med en remiss trodde vi att det kanske skulle få hyfsat fort... efter sex timmar i väntrummet hade det inte hänt någonting.  Ingen av oss hade ätit sedan sju på morgonen, nu var klockan halv elva på kvällen. Hugo var som vanligt tapper och enastående med alla undersökningar och den långa väntan. Vid tre på morgonen kunde vi bege oss hemåt i väntan på svar på allt.

Fortfarande vet de inte vad det är som orsakat smärtan i symfysen, området vid blygdbenen och dess muskulatur runt om som gör att testiklar etc inte hålls på plats. Är det komplikationer från operationen? Är det tumören? Den sitter i ett område där denna region påverkas med nerver etc ifrån. Är det något helt annat? Ingen tycks veta. 

När onkologen ringde åkte hjärtat nästan ur kroppen. Har det spridit sig? Tumörtillväxt? Allt måste ju uteslutas innan de kan säga något.
När flyget mot new york avgick satt jag på sjukhuset med en nedsövd Hugo. Surt. Och ett otröstligt barn när det gick upp för honom att resan inte kommer bli av.

En personlig hälsning från Henrik Lundqvist via fb gjorde susen, klart vi ska träffas, när Hugo mår bra och resan är ombokad. Den blir av, bara inte just nu, bara vid ett annat tillfälle. 

Så ja, senaste veckan har väl inte direkt varit så som den skulle. Samråd mellan läkare idag vad jag förstår. Så får vi se sedan.

Älskade underbara lilla skrutt, när får du lugn runt omkring dig? En vanlig vardag som de flesta andra får ha?!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Håller tummarna att New York blir snart! Krya på dig Hugo! Mvh Jessica Gjerrz

2017-11-03 @ 02:16:44
Postat av: Anonym

❤️

2018-02-17 @ 20:22:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0