Alla Hjärtans Dag

Ja då var det Alla Hjärtans igen! Denna dag som alltid ska vara så speciell... Kan man inte bara vara snälla mot varandra och sända en fin tanke till sin älskade alla andra dagar också!? Det tycker jag. Jag går hellre och köper en fin present till min mr Right vilken dag som helst, men just för att jag bara vill det så mycket just då. Allt är så uppstyltat denna dag, hysteri skulle jag kalla det! Men namnet på denna dag är ju ganska sött... Så något sa oss att vi borde göra någonting... Så vi lagar en god middag alla tre tillsammans och myset med god mat. Som vi inte gör det varje dag!?

Innan det var vi och badade efter att jag jobbat. Oj vad mycket vi hade att göra på jobbet. Alla ville tydligen åka bort och valde just denna lördag att komma in till oss. Alla är såklart välkomna och jag har gärna mycket att göra, hellre det än att det inte finns någonting att göra. Mycket charter var det idag, vilket är ganska skönt om det är mycket folk. Det går betydligt fortare och är mycket enklare att boka än reguljärt. För att inte tala om jorden- runt biljetter som kräver lite extra tankemässigt. Men att skicka någon jorden runt och trixa med dessa biljetter är mycket roligare!

Vidare till badhuset där alla som inte var hos oss uppenberligen var. Hallå, ska alla vara där jag är idag!? Nej nej, jag är inte folkskygg, tvärtom men det kändes så eftersom det även var mycket folk i affären när vi handlade.

Hem med påsarna och vips så var vår kära kompis Buhre med flickvän här. Gissa om det var kul att se honom!!!! Det var så länge sedan! Och vilken supertrevlig tjej! För oss blir nästa resa efter Kreta Mexico, vi blev sugna efter att de berättat om alla häftiga utflykter man kan göra!

Mmmmmm, pasta med pesto, ruccola, körsbärstomater,kräftstjärtar och parmesan, mumma en dag som denna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0