En outhärdlig värk...

har jag idag. Det känns fruktansvärt, ska bli så skönt att komma till läkaren och nu är det ju inte ens en månad kvar. Jag har så klart varit hos läkaren många gånger och gjort oändliga undersökningar i alla former, men nu ska jag i alla fall få komma till en specialist. Jag längtar verkligen.

Det känns som om jag är fullproppad med värktabletter idag och ändå minskar inte värken speciellt mycket, kanske att tabletterna tar bort toppen, men hela tiden finns den där och gnager. Antar att det blir en dag i soffan. Men det är så tråkigt och det är inte jag som bara är...

Var allt upp i morse och åkte som vanligt till badhuset för att simma. Insåg ganska snabbt att det var lönlöst eftersom mjölksyran kom efter ca 50 meters insim. Och då tar man inte ens i det minsta... Kämpade mig dock igenom passet men på en väldigt lugn nivå. Inte alls nöjd med det.

Jag är så JXXXA trött på detta, jag som älskar att vara i farten och umgås med mina vänner och träna till max. men som sagt snart snart snart ska jag till läkaren.

Har en paj i ugnen, ooops, kom på att den är ju faktiskt klar! Den kan man ju trösta sig med om man inte gör något annat... I alla fall så är det en annanaspaj och den tillhör mina favoriter.
Så enkel att göra och det går av bara farten!

150 g smält smör
3 dl mjöl
1 dl socker
1 tsk bakpulver

Rör ihop allt och tryck ut i en pajform

1 burk krossad annanas med lite spad
1 dl creme fraiche
1 dl socker
1 tsk vaniljsocker

1 ägg


Rör ihop allt och häll i pajformen.


Grädda mitt i ugnen i 200 grader med en plåt över i ca 30 min.


Bjud in alla dina vänner och servera med grädde eller vaniljglass! 
NJUUUUT!

Smarrigt värre!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0