Tack för en bra dag!

Jag har klarat denna dagen ganska bra tycker jag!

Jag klarade att jobba utan att jag stördes av värken. Den fanns där, men mer i bakgrunden än som ett hinder. Så skönt och jag är så otroligt glad över det! En av de bästa dagarna sedan oktober!

Jehooooo!

Nu mår jag kanske inte så bra, men nu ska jag snart krypa ner i sängen, så då gör det inte lika mycket som om jag haft fem timmar jobb framför mig. Oftast lättar det lite genom att få lägga sig ner och slippa belasta så mycket. Men värken inuti finns där hela nätterna. Men man vänjer sig.

Jag är bara så otroligt glad att den här dagen varit så pass bra.

En fråga som då dyker upp är om jag bara inbillat mig hur ont jag brukar ha? Det är nämligen svårt att tänka hur man egentligen mår när man bara mår lite lite bättre. Det blir så avlägset så fort det känns någorlunda och då är det lätt att man börjar tvivla på om det är sant eller inte. Liksom även tvärtom, då man mår som allra sämst är det jättesvårt att ens tänka tanken på hur bra de flesta andra mår... Rörigt, ja jag vet...

Så fort jag mår lite bättre vill jag göra allt. Jobba, jobba, jobba, träffa kompisar, träna, fixa och dona, ja verkligen allt. Men idag har jag inte gjort någonting direkt. Var och tränade LUGNT efter jobbet vilket var kul och riktigt skönt. Hade jag inte vetat bättre hade jag kört på så mycket hårdare. Men det är precis som en liten spärr satt i huvudet och som ville behålla den känslan jag haft idag att få fortsätta att känna mig i alla fall ok!

Jag hoppas det håller i sig även om det börjar bli outhärdligt nu.

Därför ska jag ta lite piller och gå och lägga mig!

Hoppas ni alla haft en bra dag!

Karm och God Natt!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej tjejen!

Jag förstår precis vad du menar. Man kan vara "nära döden" i flera dagar, sen får man en hyfsad dag och då har man snabbt som ögat "glömt" hur det var och så ska man göra allt.. Bortträngnings effekten... Man vill ju inte påminna sig själv om det hemska, man vill inte inse att man har det som man har det... Det gäller dock att njuta såna dagar och inte köra slut på sig för att man ska hinna med allt. Det är tyvärr lättare sagt än gjort, jag har fortfarande inte lärt mig det efter alla dessa år!

Men jag är på väg iaf :)

Kämpa på, hoppas du får en bra helg!

Kram

2009-05-07 @ 23:27:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0