Updates!

Det blev inga köttbullar och makaroner för min del, två matlodor istället.

Jag lekte skåpråtta och undrade vad jag kunde hitta där!? de som hade sett mig skulle nog tänka att jag hade någon typ av ätstörning, det kändes nästan så. Jag gick helt enkelt bärsäkargång i skåpen och vad hittade jag inte om en färsk ananas, macadamianötter och ett glas kall o´boy... Nyttig middag... Men ibland får man synda och det är ju bara jag som drabbas av det!

http://www.australian.se/viking/servlet/VSP?id=content&item=MEDIA  http://www.siljansportalen.se/ReceptTips.htm  http://josabeth.blogs.se/2008/01/24/ultraljud_och_o_boy~3625614/  http://www.freewebs.com/wavebird/2on2klaner.htm

Det blev en tomat med om jag ska vara ärlig! Vet inte om jag kan rekomendera mättnadskänslan eller om den ens finns där, snarare bara lite utfyllnad, men färsk ananas är så himla gott! Det är fräscht och smakar himelskt. Likaså min nyfunna favvo bland nötterna, macadamianötterna som kommer från Australien. Kan tänka mig att det är tillåtet att äta massor av dem om man kör GI-metoden. Nästan inga kolhydrater alls och supergoda med en härlig konsistens!

Prova om ni inte gjort det!

Nattinatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0