Sovmorgon

Idag ni, sov även jag till kvart över nio. Det var riktigt länge sedan det hände, men ack så skönt. Vaknade nog bara någon minut innan Moa.

Tyvärr börjar vädret bli bra mycket kallare vilket i sin tur så klart påverkar min värk i leder och muskler. Jag känner att det börjar komma som förra hösten och nu går det i stort sett inte en enda dag utan en massa tabletter... Kan ju i och för sig ha att göra med att jag inte bhar tränat någonting heller. Därför ska jag ta och åka och simma i eftermiddag en liten stund. DOck inget hårt utan bara lite glid i vattnet. Men det är 17 gubbar inget roligt att ständigt ha denna värk. Jag vet att jag inte skrivit så mycket om det på sista tiden, men det är dels för att inte tråka ut er och dels för att det varit andra saker att skriva om. Men vissa dagar så är det bara för djälvligt, men man försöker ändå göra något bra av det. Och än så länge så har jag klarat det ganska bra genom att det är jag som bestämmer att det tusan ska gå.

Idag ska vi bara vara hemma, ska en sväng med lite blommor till min kollega som ju inte mår så bra. Men annars ska jag bara ta det lugnt med Moa idag. En skön dag i det vakra höstvädret alltså!

Ha en bra dag allesammans!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0