*** Värsta på länge ***

Fy fy fy. Finns inga ord som beskriver den smärta jag känner idag. Det var riktigt längesedan som det gjorde så förbenat ont. Resultatet av tävling förra helgen och läkarbesöket igår. Sov nog max 40 minuter i natt och är sjukt trött, men vet att jag ändå inte somnar om jag lägger mig nu. Har ändå varit igång heeela dagen, det gör på något sätt mindre ont då, om jag slipper anstränga mig. Eller i alla fall tillåtas att känna efter. Jag skulle gärna beskriva hur det känns, men just nu finns det inte ett enda ord i hela världen som kan liknas vid det jag nu känner.

Jag orkar inte träna, även om jag vet att det bästa vore att köra ett lugnt pass. Men kan inte förmå mig till det. Imorgon ska jag ta tag i det... Hellre än att må så här...

För övrigt har dagen varit bra! Var en sväng till Öppna förskolan där Higo for runt som en tätting. Hämta Moa och hem för att fixa en god lunch till världens bästa tjejer! Tack för att ni kom och lättade upp min dag:-). Till middag blev det hämtmat i form av Kinamat, men det var faktiskt inte så gott. Tyvärr. Mr Right är på möte och jag längtar efter att han ska komma hem och göra mig lite sällskap. Vi hann knappt ses innan han for iväg igen. Trist!

Så ha en bra kväll, jag hoppas att dagen imorgon får mig att må bättre, ska i alla fall bli sjukt kul att se min kära kusin igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0