Vad är det för fel!?

Jag måste säga att jag förundras över alla dessa männiksor som arbetar inom restaurangbranschen i Sverige. Hur svårt ska det vara att lära sig vad som innehåller laktos/mjölk, och om man nu inte kan tänka ut vissa saker själv så kan man väl LÄSA innehållsförteckningen. Eller varför inte märka sakerna. Jag antar att jag inte direkt är ensam i detta avlånga land att inte klara av laktos...

Gårdagens/kvällens bilresa hem blev typ den värsta någonsin. Jag antar att det var där vi käkade lunch och jagber om laktosfritt. Såg att det var dressing på hamburgaren så undvek det i alla fall, trots att jag bett att få utan. Råkade väl slicka av gaffeln efter att ha skurit Hugos mat, men tänkte inte på det. Och vad händer!? Så klart blir jag tvärdålig precis innan vi ska äta middag så den kommer upp innan den hinner landa och sedan var resan från Skara och hem en dimma... Får sjukt ont i magen samtidigt som det gärna svämmar över en aning i båda ändarna. För att inte tala om illamåendet... Inte kul, och särskilt inte i en bil.

Det är nästan alltid då vi går ut och äter/fikar som man måste fråga och dividera. Sedan får man ändå in mat som innehåller laktos. Visst är det underbart!?

Less!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0