Underbar dag!

Solen skiner även idag från en underbart böå himmel. Kanske ska man våga rulla ut med barnvagnen och njuta av vädret!? Kan det finnas en bätrtre dag att göra det på? Jag är pigg, sov hela natten utan att bli störd av värk!!! Fatta vilken lycka att vakna halv sju och inse att man faktiskt inte lyft på ögat sedan man slöt det igår kväll... Kanske en självklarhet för många, men inte för mig. Det var länge, länge sedan det hände. Men jag vet hela tiden att någon gång inträffar det! Och nu hände det alltså.

Konstigt, idag kommer jagknappt ihåg hur dte verkligen är att ha så där fruktansvärt ont... Trots att det bara är några dagar sedan. Bortträngning är en del av försvarsmekanismerna, men det kan i detta fall inte vara hela sanningen.

Jag älskar när det börjar bli lite varmare ute, med lättnad går jag ut utanför dörren, vilket jag inte gjort sedan oktober. Jag vet hur mycket skit jag får om jag går ut när det är kallt. Hoppas hoppas att det nu vänder och går mot varmare tider. Då kan jag stå ut tills vi reser utomlands. Längtar så att få tillbringa en hel vecka med mina hjärtan!

Sedan har jag en hel sommar att se fram emot med mindre värk (brukar vara så i alla fall) och då lever jag verkligen ut. Orkar mycket mer, kan vara ute och busa med mina underbara barn vilket inte går när det är kallt. Ibland är det så illa att bara ta sig till bilen kräver oändliga tårar. Hoppas att det nu tar en stund innan jag får uppleva en sådan här hemsk vinter igen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0